Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
A case of cerebral venous thrombosis accompanying with intracranial hypotension: Headache that changing character
2013
Dergi:  
AĞRI
Yazar:  
Özet:

Spontaneous intracranial hypotension was first described by Schalternbarn. Severe complications like cerebral venous thrombosis and subdural hemorrhage are seldomly seen. A 40 year old men was examined for weakness of right arm started 9 months earlier and aggravated in last 3 months. He was undergo a lumbar punction because of a demyelinating plaque at C2 level in MRI. After 10 days of lumbar punction he experienced a generalised tonic clonic seizure. At kranial MRI and venography thrombosed superior sagittal and right transverse sinus and image of pachymeningitis, caused by intracranial hypotension were observed. Coincidence of these two situations together was seldomly found at literature. Thrombosis can both effect the sinuses and cortical veins. Spontaneous intracranial hypotension is a risk factor for CVT, but at only 2% CVT is seen as a complication. We think that our case can add addition to literature by having this coincidence.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












AĞRI

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 171
Atıf : 5
AĞRI