User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 8
 Downloands 8
Humerus Cisim Kırıklarının Cerrahi Tedavisinde Konvansiyonel Plaklama mı Minimal İnvaziv Plak Osteosentezi mi Daha Üstün?
2017
Journal:  
Abant Tıp Dergisi
Author:  
Abstract:

Giriş ve Amaç: Humerus cisim kırıklarının cerrahi tedavisinde internal tespit yöntemi altın standart olarak kabul edilse de internal tespitin hangi yöntemle yapılacağı konusunda fikir birliği yoktur. Bu çalışmada, humerus cisim kırığı nedeniyle internal tespit uygulanan hastalarda kullanılan minimal invaziv plaklama MİPPO ve posterior yaklaşımla konvansiyonel plaklama ARIF yöntemlerinin sonuçlarının karşılaştırılması amaçlanmıştır. Yöntem ve Gereçler: Ocak 2010 ile Aralık 2014 tarihleri arasında humerus cisim kırığı nedeniyle internal tespit uygulanan 47 hasta retrospektif olarak incelenmiştir. Bu hastalardan 27’sine ARIF Grup A , 20 hastaya ise 10 kadın 10 erkek MİPPO tekniği uygulandı Grup B . Her iki grupta kırık kaynama zamanı, fonksiyonel skorlama sonuçları, işe dönüş zamanı ve ameliyat süresi istatiksel olarak karşılaştırılmıştır. Bulgular: Her iki grupta kaynama zamanı, işe dönüş zamanı ve fonksiyonel skorlama sonuçları açısından fark yoktu p>0.05 . Ortalama kaynama süresi her iki grup için 16,37±2,55 hafta idi. Operasyon süresi karşılaştırıldığında MİPPO uygulanan hastalarda istatiksel olarak anlamlı fark tespit edildi 96,52±10,98’ye karşı 65,90±6,52

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Abant Tıp Dergisi

Journal Type :   Uluslararası

Metrics
Article : 568
Cite : 331
2023 Impact : 0.05
Abant Tıp Dergisi