Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 3
 Görüntüleme 38
 İndirme 17
TÜRKİYE’DE ELEKTRONİK DEVLETİN İNŞA SÜRECİ VE MEVZUATTAKİ GÖRÜNÜMÜ
2011
Dergi:  
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

The transition to information society globalization is two basic phenomena constitutive for the basic political strategies in the new century. Parallel to this, the fast changing of communication and information entailed the transformation of the governmental service offer; with the big alternation the traditional state apparatus’ inadequacy in meeting the needs and expectations of citizens and the failure in carrying this burden involves in general terms important changes in the roles of the government. The traditional bureaucratic structure based on the pathological system of paper and the written is one of the main factors of the rising unit costs as well as the paperwork increase. Concurrent to the overall approach, the public idea of reducing the current expense items became an important parameter for the transition to electronic government. In parallel to the mentioned alteration and transformation in the governance, the electronic government began to appear on our agenda. As information and communications technologies became each passing day the sine qua non elements of the economic and social life, it has started to become inevitable for the government to keep pace with this development. It can be said that the work related to electronic government in Turkey occurred as a result of this obligation

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 257
Atıf : 760
2023 Impact/Etki : 0.173
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi