Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Submucosal Foreign Body in Oropharynx
2019
Dergi:  
Causapedia Hakemli Olgu Dergisi
Yazar:  
Özet:

Although, in children, foreign body aspirations are frequently seen, in adults they are rarely seen. The aspirated foreign bodies usually settle into the nose and ear, also less frequently localization site is the oropharynx. A foreign body can cause symptoms such as dysphagia, unilateral bloody nasal discharge and respiratory disorders according to its localization. They sometimes require immediate treatment. Submucosal localizations of a foreign body is seen rarely. Although, aspirated foreign bodies are generally in small size, they can sometimes be rigid, traumatic and larger materials which are hard to aspire. In this article, the clinical condition of an adult male patient, after consumption of honey, depending on the submucosal settlement of a metal wire belonging to honey comb, is presented.Oropharyngeal foreign bodies are removed under local anesthesia with endoscopic methods in outpatient clinic conditions; also they are extracted under general anesthesia with direct laryngoscopy in difficult cases, like our patient.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Causapedia Hakemli Olgu Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Causapedia Hakemli Olgu Dergisi