Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Social Entrepreneurs and Innovation for the Unemployment
2019
Dergi:  
International Journal of Economics and Management
Yazar:  
Özet:

This research explored the social entrepreneurship factors to reduce the rate of unemployment in North Sumatra Indonesia. Social entrepreneurship is built through four main elements, namely social value, civil society, innovation, and economic activity. Through the element of innovation, a new form of social entrepreneurship was discovered. Theoretical reviews of social entrepreneurship practices that have been applied in various elements of civil society show innovation elements. An effort to overcome unemployment in Medan Municipality many forms of Social Entrepreneurships were analyzed. Social entrepreneurship that is most appropriately adopted in the city of Medan to reduce unemployment is to empower young women. It concluded that the synergic forms of Social Entrepreneurship with universities, banking institutions and the government, elements of social entrepreneurship including social value, civil society, innovation and economic activity.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Journal of Economics and Management

Dergi Türü :   Uluslararası

International Journal of Economics and Management