Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Skin Segmentation by Using Complex Valued Neural Network with HSV Color Spaces
2019
Dergi:  
International Journal of Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies
Yazar:  
Özet:

Nowadays, digital image processing is useful tool in daily life for security, surveillance and artificial intelligence applications. Mainly in nudity alerts and face detection, skin segmentation is widely preferred method due to its simple background. The main problem in skin segmentation is skin color variation that result of different percentage of pigments, number and size of melanin particles in human-being. In literature, there are rule-based and hybrid models for skin segmentation, however rule-based algorithm are not enough to overcome skin variety. As hybrid mode Complex valued neural network (CVNN) and color space transformation is applied to Skin Segmentation Database from UCI Learning Repository that is collection of different age and race group human’s skin samples in RGB format. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












International Journal of Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies

Dergi Türü :   Uluslararası

International Journal of Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies