Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 5
Fen Öğretiminde Yenilikçi Bir Yöntem Olarak Sanal Laboratuvarların Kullanımı
2023
Dergi:  
International Anatolia Academic Online Journal Social Sciences Journal
Yazar:  
Özet:

Günümüzde bilimsel bilginin baş döndürücü bir hızla artması, fen bilimlerinin hayatın her alanında olması bilgi ve teknoloji çağında her toplumun fen öğretimine daha fazla önem verilmesi gerektiğine dair inancı arttırmıştır. Bununla birlikte çağa ve gelişime ayak uydurma adına her ülke fen bilgisi öğretiminin verimliliğini arttırmaya yönelik adımlar atmaktadır. Bu çalışmada fen bilgisinde etkin bir şekilde kullanılabilecek yenilikçi bir yöntem olarak sanal laboratuvarlar üzerinde durulmuştur. Çalışmada ayrıca fen bilgisi dersinde sanal laboratuvar kullanımına ilişkin çalışmalar incelenerek uygulamaya yönelik öneriler sunulmuştur.

Anahtar Kelimeler:

Use of Virtual Laboratories as an Innovative Method in Science Teaching
2023
Yazar:  
Özet:

Today, the rapid growth of scientific knowledge has raised the belief that in the age of information and technology, the science is in every field of life and that every society should pay more attention to science teaching. However, in the name of the age and development, each country is taking steps to increase the efficiency of science education. This study focuses on virtual laboratories as an innovative method that can be effectively used in science. The study also presented recommendations for application by examining the studies on the use of virtual laboratory in the science knowledge course.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Anatolia Academic Online Journal Social Sciences Journal

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 97
Atıf : 347
International Anatolia Academic Online Journal Social Sciences Journal