Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 4
Look to the river to do business. Renovation of the Buenos Aires waterfront (1989-2019)
2022
Dergi:  
Geograficando
Yazar:  
Özet:

The paper sets out to analyze two urban development proposals from a comparative point of view. Based on a literature review of the Nueva Costa del Plata project and the data collected for my doctoral research on Puerto Madero, it traces both lines of continuity and emergent tendencies in the urban expansion of the Buenos Aires Metropolitan Area. From that basis, it proposes a conceptual revision of urban renewal through 'waterfront revitalization', and goes on to put in context the relationship of the city of Buenos Aires and its metropolitan area with the Río de la Plata. Finally, it deploys each of the contrasting proposals, in order to arrive at a comparative analysis that allows reflection on urban renovations of the waterfront of the Buenos Aires Metropolitan Area.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Geograficando

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 228
Geograficando