Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 2
Effect of Management Accounting Techniques in Improving the Quality of Financial Reports
2021
Dergi:  
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry
Yazar:  
Özet:

The concept of management accounting has, in the last two decades, been concerned with the collection and presentation of internal financial data in order to facilitate decision-making. Since management accounting is not required to comply with a national accounting standard, the company can customize management accounting methods according to company requests. To accommodate this, a series of advanced quantitative and qualitative approaches have been initiated in conjunction with the traditional approach to address the information need during the decision making process. The Concept management accounting is a new subject that is still evolving. It is also facing the same obstacles as a relatively new field, sharpening theoretical methods and technology progress to make the application uncertainty.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.283
Atıf : 1.161
2023 Impact/Etki : 0.002
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry