Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
 İndirme 1
ANALYSIS OF THIRD PARTIES FUNDS AND INFLATION TO PROFITABILITY (Survey On Commercial Bank Shariah Period 2013-2018)
2020
Dergi:  
Hunafa: Jurnal Studia Islamika
Yazar:  
Özet:

This study aims to determine the effect of third-party funds and inflation on the profitability of Commercial Bank Sharia. The method of analysis in this study using multiple linear regression analysis. The population in this study are the financial statements of Commercial Bank Sharia. Based on the analysis that inflation and Third Party Fund showed a significant effect on profitability.Limitations of this study are only discussing how much influence Third parties funds and inflation on the profitability of Commercial Bank Shariah, as well as the number of samples and the population studied only Commercial Bank Shariah thus opening opportunities for new researchers with the same theme. The implications of this study are expected to be able to add to their repertoire of knowledge relating to the influence Third parties funds and inflation on the profitability of Commercial Bank Sharia.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Hunafa: Jurnal Studia Islamika

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 60
Hunafa: Jurnal Studia Islamika