Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 32
 İndirme 4
Systemic Sarcoidosis Induced by Chemotherapy, Mimicking Metastatic Testicular Carcinoma with 18F-FDG PET/CT
2021
Dergi:  
Molecular Imaging and Radionuclide Therapy
Yazar:  
Özet:

A 34-year-old male patient who had left orchiectomy and received three cycles of chemotherapy for testicular mix germ cell carcinoma was referred for 18fluorine-fluorodeoxyglucose (18F-FDG) positron emission tomography/computed tomography (PET/CT) for complaints of weight loss and fever. PET/CT showed multiple and progressive 18F-FDG uptakes in supra and infra diaphragmatic lymphatic regions, and multiple abnormal 18F-FDG uptakes were noted in the lytic formed skeletal lesions. Clinicians remain in doubt regarding the multiple metastatic lesions without elevated serum tumor marker levels (alpha-fetoprotein, beta-human chorionic gonadotrophin, CA19-9, and carcinoembryonic antigen). Biopsy of the lytic lesion in the iliac bone revealed granulomatous inflammation suggestive of sarcoidosis. Systemic prednisone at 20-40 mg/daily was started. 18F-FDG PET/CT images showed complete metabolic response to prednisone 8 months following the start of treatment.

Anahtar Kelimeler:

2021
Yazar:  
0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Molecular Imaging and Radionuclide Therapy

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 142
Atıf : 12
Molecular Imaging and Radionuclide Therapy