Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
 İndirme 1
The Effects of Written Corrective Feedback on Expressing Simple Present Tense
2020
Dergi:  
ELT Research Journal
Yazar:  
Özet:

The present study compared the effects of direct and indirect written corrective feedback (CF) on the accurate use of simple present tense for describing daily routines. Written assignments of secondary school EFL (English as a foreign language) learners, enrolled in the 6th grade of a Turkish secondary school, were investigated during a period of two months. The experimental study included pretest, treatment, immediate posttest, and delayed posttest sessions. There were two experimental groups and one control group whose treatments comprised direct, indirect, and no written CF. Results indicated that the group receiving indirect CF outperformed the groups receiving direct CF and no CF on the delayed posttest.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


ELT Research Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

ELT Research Journal