Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 12
DETERMINATION OF EDUCATIONAL/ACADEMIC AND SOME SOCIAL BEHAVIORAL TRENDS OF ELEMENTARY SCHOOL STUDENTS IN TURKEY DURING CORONAVIRUS (COVID-19) PANDEMIC DAYS
2021
Dergi:  
International Online Journal of Education and Teaching
Yazar:  
Özet:

This study aimed to determine educational/academic and some social behaviors of elementary school students according to their parents’ views during coronavirus pandemic days when they were under lockdown and were attending distance education. The study used a descriptive analysis methodology, which is one of the survey models, and the study group consisted of 74 parents who had children going to public elementary schools in 19 provinces of Turkey and who participated in the study voluntarily. A questionnaire developed by the researchers was used as a data collection tool in the study. As a result, the study found that the duration of the distance education was inadequate, many students exhibited behavioral and adaptation problems including getting furious/getting angry quickly/irritation, and aggression, mobile games were the most preferred pastime at home, half of the students did not design any materials, and that they did not develop any skills at all during this period. On the other hand, positive behavioral changes such as helping with housework and taking responsibility were observed in nearly half of the students.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






International Online Journal of Education and Teaching

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 232
Atıf : 104
International Online Journal of Education and Teaching