Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
LIVING AMONG RUINS: THE MEDIEVAL HABITAT IN THE ANCIENT SETTLEMENT OF POROLISSUM AND IN ITS SURROUNDINGS
2016
Dergi:  
Journal of Ancient History and Archaeology
Yazar:  
Özet:

After more than century of archaeological research and thousands of artefacts discovered in the Roman age settlement of Porolissum, the rare medieval finds were not given much attention. Also the preoccupation of studying the roman ruins was, justly predominant at the expense of the few medieval sites that can now be sketched on the map of the Roman settlement. The artefacts found in Porolissum, dated from different periods of the Middle Ages indicates us that the same geographical features that made humans inhabit that specific area since Prehistory, thru the Iron Ages and culminating in the Roman Era, made the medieval people to live among the ruins.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Ancient History and Archaeology

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 296
Atıf : 65
Journal of Ancient History and Archaeology