Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Fuentes, archivos y debates sobre el movimiento sindical y los trabajadores(as) en Chile durante la dictadura de Pinochet 1973-1990
2019
Dergi:  
Sociohistórica
Yazar:  
Özet:

The article aims to analyze the relationship between access to sources and archives and the evolution of debates about the role of the trade union movement in the dictatorship Chile. For this, a brief state of the question about labor historiography, its debates and inflection points will be made; later, the main sources on the history of the trade union movement will be identified in the dictatorship, to raise the potential and challenges of its examination, which can contribute to the renewal of studies and to a more complete and documented reconstruction of this crucial period in Chile's recent history.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Sociohistórica

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 268
Sociohistórica