Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
Entanglement Robustness in Trace Decreasing Quantum Dynamics
2021
Dergi:  
Quanta
Yazar:  
Özet:

Trace decreasing dynamical maps are as physical as trace preserving ones; however, they are much less studied. Here we overview how the quantum Sinkhorn theorem can be successfully applied to find a two-qubit entangled state which has the strongest robustness against local noises and losses of quantum information carriers. We solve a practically relevant problem of finding an optimal initial encoding to distribute entangled polarized qubits through communication lines with polarization dependent losses and extra depolarizing noise. The longest entanglement lifetime is shown to be attainable with a state that is not maximally entangled.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Quanta

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 75
Quanta