Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
Identification of Factors Affecting Kazakhstani Students Language Choice in Surfing University Intranet
2013
Dergi:  
Current Proceedings on Technology
Yazar:  
Özet:

After gaining its independence, Kazakhstan, like any other post-Soviet republics, faced a number of problems of a different character. There was an urgent need to solve the problem of legislative and sociolinguistic aspects of languages: Kazakh – an autochthon language, Russian – a language of international communication, and languages of minorities. During the last twenty years much work has been done on status planning of languages present in Kazakhstani society. The given research paper will try to shed a light on determinants of language choice of students in surfing university website (Intranet), which, in its own turn, will help to compose the sociolinguistic picture of modern Kazakhstan.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Current Proceedings on Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Current Proceedings on Technology