Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
Personalized approach to creating and running online courses
2012
Dergi:  
Current Proceedings on Technology
Yazar:  
Özet:

  The paper deals with the process of tailoring online courses to the students’ needs according to their detected learning styles. Since 2010 this topic has been researched at the Faculty of Informatics and Management, University of Hradec Kralove, Czech Republic. Within the research an application was designed for the online course Database Systems II in 2010/11 academic year. The application is described in detail and applied principles are introduced. Its main purpose was to generate the appropriate order of various types of study materials, assignments, communication and related activities to adjust the process of instruction to students’ requirements. The process was continuously monitored,several risks and limits were discovered.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Current Proceedings on Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Current Proceedings on Technology