Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
DESIGNING AND SIMULATING WAVEGUIDE COMBINER 16:1 FOR HIGH POWER APPLICATIONS IN FREQUENCY RANGE OF 8-12 GHZ WITH WAVE TRANSDUCER
2015
Dergi:  
International Journal of Engineering and Applied Sciences
Yazar:  
Özet:

In this paper, a new design of the combiner and mode transducer in X-band is proposed. A two-step structure is applied within the combiner structure to improve isolation between ports. High isolation and wide bandwidth are the major features of the proposed combiner. The results of this paper, simulated by CST, clearly show that the return loss is within an acceptable range. The model converter structure in this paper, as compared to similar structures, is configured in a way that it has less resonance. In this regard, the resonation of the proposed design has successfully been reduced up to one third of similar structures

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






International Journal of Engineering and Applied Sciences

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 312
Atıf : 362
International Journal of Engineering and Applied Sciences