Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
Popliteal Bölgedeki Ağrının Farklı Bir Sebebi: Atipik Yerleşimli Tibial Osteokondrom (Vaka Sunumu)
2014
Dergi:  
Journal of Academic Research in Medicine
Yazar:  
Özet:

Osteokondromlar en sık görülen benign kemik tümörlerindendir. Yüksek olasılıkla diz çevresinde görülür, ancak klasik olarak popliteal bölgede yer almaz. Bu makalede eklem içi olmayan ve tibia posterior-proksimalinde, popliteal bölgenin inferiorunda lokalize bir osteokondrom vakası sunuyoruz. Ağrılı popliteal bölgenin değerlendirilmesinde farklı etiyolojilerin gözönünde bulundurulması gerekmektedir. (JAREM 2014; 4: 128-31)

Anahtar Kelimeler:

A Different Cause of Pain in the Popliteal Region: Atypical Located Tibial Osteochondrom (Case Presentation)
2014
Yazar:  
Özet:

Osteochondroms are one of the most common benign bone tumors. It is likely to be seen around the knees, but it is not classically located in the popliteal area. In this article we present a case of non-articular and localized osteochondrom in the tibia posterior-proximal, the inferior of the popliteal area. In the assessment of the painful popliteal area, different etiologies should be taken into account. (JAREM 2014; 4: 128-31)

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Academic Research in Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 465
Atıf : 231
Journal of Academic Research in Medicine