Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Causality Relationship Among Carbon Tax, Economic Growth and Co2 Emission: Evidence from Denmark, Finland, Netherlends, Sweden and Norway
2016
Dergi:  
International Journal of Applied Economic and Finance Studies
Yazar:  
Özet:

Environment is a very important living place for all creatures. Moreover, environment is one of the most important instruments in establishment of ecological balance. However, there have been increases in the factors posing a threat to the environment in recent years and environmental pollution has become a global problem. In this regard, Denmark, Finland, Netherlands, Sweden and Norway began to take carbon tax from carbon dioxide emissions in the context of combat with environmental pollution. This study examines the interaction among carbon tax, CO2 emission and economic growth in Denmark, Finland, Netherlands, Sweden and Norway during the period 1996-2011. We found that there was unidirectional causality from economic growth to carbon dioxide emission.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Journal of Applied Economic and Finance Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

International Journal of Applied Economic and Finance Studies