Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 2
Surveying the relationship between financial performance, free cash flow, capital structure as well as related or unrelated diversification in Tehran Stock Exchange
2015
Dergi:  
Cumhuriyet Science Journal
Yazar:  
Özet:

Abstract. This study, investigate the relationship between financial performances, free cash flow, capital structure and related and unrelated diversification. Test research hypotheses on 90 companies listed in Tehran Stock Exchange during the period 1386 to 1391 using the panel data show that diversification on firm performance by the index Q Tobin measure is effective and positive relationship between these two variables is significant and there are so related and unrelated diversification has improved performance. Also other research hypothesis was rejected; indicating between free cash flow and capital structure with financial performance, capital structure and free cash flow, free cash flow, capital structure and diversification, there is no significant relationship.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Cumhuriyet Science Journal

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.227
Atıf : 636
2023 Impact/Etki : 0.077
Cumhuriyet Science Journal