Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 5
Assessment of Health, Safety and Environmental Risks of Zahedan City Gasoline Stations
2018
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract The purpose of this study was to assess the risk and determine the health, safety and environmental status of fuel stations in Zahedan. In this study, failure mode and effects analysis (FMEA) method was used for risk assessment in accordance with the HSE guidelines, national and international standards and laws. In this cross-sectional study, 2 governmental stations and 6 active private stations were evaluated after the necessary coordination with the relevant units. As a result of risk assessment, 27 health risks, 55 safety risks and 22 environmental risks were identified. From among all the identified risks, 67 risks had a Risk Priority Number (RPN) of less than 91, 31 risks had an RPN ranging between 91 and 201, and 6 risks had an RPN of over 201. The findings of the study indicated that compliance with the HSE requirements was 51.85%, in the area of health, 47.57% in the area of safety and 27.45% in the environmental area. Overall compliance with the HSE requirements was 42.54%. In order to distribute fuel considering health, reducing risk and increasing compliance with the requirements for safety improvement, health and environmental conditions of fuel supplies are essential.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.898
2023 Impact/Etki : 0.733
Engineering, Technology & Applied Science Research