Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Kullanıcı Deneyiminde Bağlamsal Analiz Yöntemleri: Senaryo, Görev Haritası ve Bilgi Mimarisi Oluşturmak
2018
Dergi:  
Ekonomi İşletme ve Maliye Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

The user experience methods developed for understanding the context of the user and solving the objectives will be presented in this article. System analysis and ladder abstraction are used to understand the problems at the beginning of the process. After, the framework of the application is determined with scenarios, task map and information architecture. The ordinary scenario is a scenario approach in which the user is detached from the context. A robotic site that does not predict different needs of people. When a contextual scenario is considered, it is possible to construct a more sensitive site that meets human needs. the task map and the information architecture that will be generated on ordinary and contextual scenarios will be different from each other

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Ekonomi İşletme ve Maliye Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   other

Ekonomi İşletme ve Maliye Araştırmaları Dergisi