Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 6
The Outcomes of a Social Skills Teaching Program for Inclusive Classroom Teachers
2013
Dergi:  
Educational Sciences: Theory & Practice
Yazar:  
Özet:

In this study, the effectiveness of a Social Skills Teaching Program (SSTP) prepared for inclusive classroom teachers was investigated. The SSTP gauged (1) teachers' expectations related to social skills of students with special needs, (2) their knowledge levels related to teaching social skills, and (3) their use of social skills teaching techniques. Twenty-nine (29) teachers participated in this study, 12 of whom were assigned to an experimental group and the other 17 were assigned to a control group. This SSTP was prepared for teachers and comprised four sessions which lasted a total of six hours. A pretest-posttest control group design was used in order to assess the effectiveness of the SSTP as well as to collect data. To accomplish these goals, a Social Skills Rating System -Teacher Form, a Social Skills Teaching Knowledge Test, and a Teacher Behaviors Observation Form were used. The results showed that this SSTP was effective on the teachers' outcomes, and that these effects were maintained after having completed the training.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Educational Sciences: Theory & Practice

Dergi Türü :   Uluslararası

Educational Sciences: Theory & Practice