Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Ultra-light Colorless and Green Glass Foam Produced by Microwave Radiation
2021
Dergi:  
Journal La Multiapp
Yazar:  
Özet:

Abstract                                                         According to the research objective that was the basis of the paper, an ultra-light glass foam with an apparent density of 0.14 g/cm3 was experimentally made from 98.9% post-consumer glass bottle and 1% CaCO3 as a foaming agent by sintering/foaming at 823 ºC in microwave field with a very low specific energy consumption (0.70 kWh/kg). A very advanced mechanical processing of glass waste (below 32 μm) and a very fine granulation (below 6.3 μm) of CaCO3 were the solutions adopted to obtain this high-performance product. The originality of the work is the use of the unconventional technique of predominantly direct microwave heating with a very high energy efficiency, applied by authors in recent years and presented in several previous papers.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal La Multiapp

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal La Multiapp