User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
  Citation Number 1
 Views 12
 Downloands 1
The Importance of Fats in Farm Animal Nutrition
2008
Journal:  
Kocatepe Veteriner Dergisi
Author:  
Abstract:

Pek çok hammaddede doğal olarak bulunan yağlar, rasyonun en önemli bileşenlerinden biridir. Yağlar ilave edildikleri rasyonun tozumasını engellemeleri, yağda eriyen vitaminlerin emilimi açısından önemli rol oynarlar. Doğal yağlar bir gliserol ve 3 yağ asidi bileşeninden oluşmaktadır. Yağ asitleri genel olarak doymuş, doymamış, tekli doymamış ve çoklu doymamış yağ asitleri olarak sınıflandırılır. Çoklu doymamış yağ asitlerinden linoleik ve linolenik asitler esansiyel yağ asitleridir. Rasyonun yağ asitleri profili bu rasyonla beslenen hayvanların dokularındaki yağ asitleri kompozisyonunu etkiler. Bu etki kanatlılarda et ve yumurtada görülürken, herbivorlar ve karnivorlarda ise doku, süt ve embriyo gelişimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda rasyona yağ ilavesi ruminantlarda, domuzlarda ve kanatlı ürünlerinde üretim artışları oluşturmaktadır. Bu durum konuyla ilgili sahada yapılan çalışmalarda en ideal artışı ortaya çıkartan yağ tipi ve yağ asitleri kompozisyonu tespit üzerine bir arayışı ortaya çıkarmıştır. Neticede artan yemden yararlanma değerleri ve sağlıklı hızlı büyümenin hedeflendiği durumlarda yağlardan proteinler ve karbonhidratlar gibi büyük bir önemle bahsedilmesi gerekmektedir

Keywords:

Citation Owners
Attention!
To view citations of publications, you must access Sobiad from a Member University Network. You can contact the Library and Documentation Department for our institution to become a member of Sobiad.
Off-Campus Access
If you are affiliated with a Sobiad Subscriber organization, you can use Login Panel for external access. You can easily sign up and log in with your corporate e-mail address.
Similar Articles






Kocatepe Veteriner Dergisi

Field :   Sağlık Bilimleri

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 698
Cite : 2.328
2023 Impact : 0.084
Quarter
Basic Field of Health Sciences
Q2
80/222

Kocatepe Veteriner Dergisi