Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 14
 İndirme 1
Social Studies Methods for Pre-Service Elementary Teachers: Implications for Literacy and ELL Instruction
2012
Dergi:  
Journal of Social Studies Education Research
Yazar:  
Özet:

Eight elementary social studies methods texts were examined specifically focusing on literacy content (reading comprehension strategies, vocabulary strategies, and literacy activities) for the general education population and for English Language Learners (ELLs). Analysis of the texts found that while a limited number of reading comprehension and vocabulary strategies and activities were found in each text, half of the texts did not detail how to use the strategies in the classroom or how to differentiate instruction for ELL’s. Thus, collaboration between social studies educators, literacy educators and ESOL educators is needed in order to fully prepare our pre-service teachers to teach across content areas.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Social Studies Education Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Social Studies Education Research