Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 4
Determining of Turfgrass Performance of Certain Tall Fescue Cultivars in Cool Season Ecological Conditions
2018
Dergi:  
Academic Platform Journal of Engineering and Smart Systems
Yazar:  
Özet:

This study was conducted to determine the turfgrass performance of newly introduced tall fescue (Festuca arundinacea Schreb.) cultivars in the ecological conditions of the cool climate. The experiment was carried out in the Plant Cultivation garden of the Parks and Gardens Directorate of Tokat Municipality for 3 years between May 2009 - January 2012. Six different tall fescue cultivars (Apache, Eldorado, Firaces, Merida, SR8600 and Turbo) were used. In the study; turf cover ratio, weed invasion density, turf color, winter endurance and turf quality characteristics were measured with scores between 1-9 point, and turf texture was measured in mm. Study results showed that the highest values were obtained from the Merida and Turbo cultivars and that, generally speaking, the other cultivars could easily be used in turf establishment in the region and in similar ecological conditions.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Academic Platform Journal of Engineering and Smart Systems

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 388
Atıf : 853
2023 Impact/Etki : 0.067
Academic Platform Journal of Engineering and Smart Systems