Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 4
Deep Learning Model For Sequential Data -Machine Language Translation
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

This paper discusses Deep Neural Networks (DNN) and deep learning as it relates to machine translation, form of natural language processing. DNN is now a key component of machine learning methodologies. One of the best techniques for machine learning is the recursive recurrent neural network (R2NN). Recursive and recurrent neural networks are combined to create it (such as Recursive auto encoder). In this research, semi-supervised learning techniques are used to train the LSTM for reordering from source to target language. To create word vectors for the source language, the Seq2word tool is necessary, and the auto encoder aids in the reconstruction of the vectors for the destination language in a tree structure. The output of seq2word is crucial for the input vectors' word alignment. Due to the LSTM structure's complexity and time required to train the enormous data set using seq2seq. The performance accuracy is anlayzed using BLEU score.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.907
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online