Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
Civil Society and Civic Consciousness
2004
Dergi:  
Doğuş Üniversitesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

The meta-narratives of modern times are considered as the most significant factors impeding the development of the civil society' that coincided with the western definition of democracy. Nevertheless, this article suggests that the real problem was institutional inadequacy, which was produced by lack of civic consciousness. The best evidence for this argument is the search by theoreticians for a civic consciousness despite their different ideological orientations. Indeed, the demise of meta-narratives in post-modern times does not tend to lead to a more civil society because of the vicissitude of this extant institutional inadequacy, which appears to be created by the decline of cultural understanding of civic consciousness.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Doğuş Üniversitesi Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Doğuş Üniversitesi Dergisi