Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
Artificial Intelligence (AI) Provided Early Detection of the Coronavirus (COVID-19) in China and Will Influence Future Urban Health Policy Internationally
2020
Dergi:  
Al
Yazar:  
Özet:

Predictive computing tools are increasingly being used and have demonstrated successfulness in providing insights that can lead to better health policy and management. However, as these technologies are still in their infancy stages, slow progress is being made in their adoption for serious consideration at national and international policy levels. However, a recent case evidences that the precision of Artificial Intelligence (AI) driven algorithms are gaining in accuracy. AI modelling driven by companies such as BlueDot and Metabiota anticipated the Coronavirus (COVID-19) in China before it caught the world by surprise in late 2019 by both scouting its impact and its spread. From a survey of past viral outbreaks over the last 20 years, this paper explores how early viral detection will reduce in time as computing technology is enhanced and as more data communication and libraries are ensured between varying data information systems. For this enhanced data sharing activity to take place, it is noted that efficient data protocols have to be enforced to ensure that data is shared across networks and systems while ensuring privacy and preventing oversight, especially in the case of medical data. This will render enhanced AI predictive tools which will influence future urban health policy internationally.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Al

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 560
Atıf : 103
Al