Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 16
Seed plant features, distribution patterns, diversity hotspots, and conservation gaps in Xinjiang, China
2018
Dergi:  
Nature Conservation
Yazar:  
Özet:

The flora in Xinjiang is unique. Decisions about biodiversity conservation and management based on seed plant diversity hotspots and conservation gaps in Xinjiang are essential to maintain this unique flora. Based on a species distribution dataset of seed plants, we measured seed plant diversity using species richness and phylogenetic diversity indices. Five percent of Xinjiang’s total land area with the highest biodiversity was used to identify hotspots for each index. In total, eight hotspots were identified. Most hotspots were located in mountainous areas, mainly in the Tianshan Mountains and Altai Mountains. Furthermore, we detected conservation gaps for Xinjiang’s seed flora hotspots by overlaying nature reserve maps on to maps of identified hotspots and we designated priority conservation gaps for hotspots by overlaying global biodiversity hotspot maps on to hotspot conservation gaps maps. Most of Xinjiang’s seed plant hotspots are poorly protected; only 10.45% of these hotspots were covered by nature reserves. We suggest that it is essential to promote network function of nature reserves within these hotspots in Xinjiang to conserve this unique flora.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Nature Conservation

Dergi Türü :   Uluslararası

Nature Conservation