Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 1
Tarihin Engin Sularında Prof. Dr. Vahdettin Engin’e Armağan (Ed. Arif Kolay-Ahmet Vurgun)
2023
Dergi:  
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

Çalışmada Arif Kolay ve Ahmet Vurgun’un editörlüğünü yaptığı Tarihin Engin Sularında Prof. Dr. Vahdettin Engin’e Armağan adıyla yayımlanan kitap tanıtılacaktır. Eser, Emel (Sofuoğlu)Engin tarafından Vahdettin Engin’in hayatını anlatan kısa bir özgeçmiş ile başlamaktadır. Ardından Ahmet Şimşek’in yaptığı bir söyleşiye yer verilmektedir. Vahdettin Hoca’yı her yönüyle tanıtan bu eser hocanın çalışma arkadaşları ve talebeleri tarafından kaleme alınan farklı çalışmalar bütününden meydana gelmektedir. 647 sayfadan oluşan çalışma 13,5 x 21 cm boyutundadır. Kitap Yeditepe Yayınevi tarafından 2023 yılında basılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

In The Vast Waters Of Hitory A Gift To Prof. Dr. Vahdettin Engin (edit.arif Kolay- Ahmet Vurgun)
2023
Yazar:  
Özet:

In the study, the book edited by Arif Kolay and Ahmet Vurgun designed under the name of Tarihin Engin Sularında Prof. Dr. Vahdettin Engin’e Armağan will be introduced. The work begins with a short biography by Emel Engin describing the life of Vahdettin.Then, an interview with Ahmet Şimşek is included. This work, which introduces Vahdettin Hodja from all aspects, consists of different studies written by her/his colleagues and students. The work, consisting of 647 pages, is 13.5 x 21 cm. The book was published by Yeditepe Publishing House in 2023.

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri; Spor Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.665
Atıf : 9.437
2023 Impact/Etki : 0.274
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi