Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 2
Viral Enfeksiyonlarda Vitamin ve Mineraller: COVID-19 Odağında Bir Derleme
2020
Dergi:  
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

The coronavirus disease 2019 (COVID-19), considered as a pandemic, has become an important threat to the health systems and economies of countries. Currently, there is no drug that can precisely prevent or treat this virus outbreak. Therefore, it is important to have a healthy immune system to prevent and manage the disease. Vitamins and minerals are important nutrients that play an active role in creating a healthy immune response and increasing the body's resistance to infections. Vitamins and minerals have various roles in the immune system regulation such as ensuring the development and differentiation of  macrophages, neutrophils and natural killer cells and regulation of T and B lymphocyte response. The potential role of these vitamins and minerals in the COVID-19 pandemic has begun to be widely discussed both in the literature and in the media. Therefore, in this review the role of vitamins and minerals in viral infections was investigated with a focus on COVID-19.

Anahtar Kelimeler:

Vitamins and Minerals In Viral Infections: A Review Focusing On Covid-19
2020
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 479
Atıf : 1.691
2023 Impact/Etki : 0.117
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi