Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
TÜRKİYE’DE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (SYDV) POLİTİKALARININ ÇÖZÜMLENMESİ: DENİZLİ / ÇAL ÖRNEĞİ
2023
Dergi:  
Pamukkale Journal of Eurasian Socioeconomic Studies
Yazar:  
Özet:

Kamu politikası hükümetlerin içerisinde bulundukları siyasal sistemler doğrultusunda yetkililer tarafından hazırlanan ve toplumun büyük çoğunluğuna etki eden kararlar ve eylemlerin toplamıdır. Kamu politikası analizi kamu politikası sürecinde hükümetin ve sivil toplum kuruluşlarının politika sürecindeki rollerini incelemektedir. Süreç modeli ise politika analizini inceleyen modellerden yalnızca biri olup gündeme geliş, formüle ediliş, kanunlaştırma ve politikanın değerlendirmesinden oluşmaktadır. Çalışmada, Denizli Çal ilçesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı üzerine bir araştırma gerçekleştirilmiş ve elde edilen bulgular politika süreç modeli çerçevesinde değerlendirilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Analysis Of Social Assistance and Solidarity Foundation Policies In Turkey: The Case Of Denizli / Cal
2023
Yazar:  
Özet:

Public policy is the sum total of decisions and actions made by the authorities in line with the political systems in which governments operate and which affect the majority of society. Public policy analysis examines the roles of government and civil society organisations in the public policy process. The stages model is only one of the models that examine policy analysis and consists of the stages of coming to the agenda, shaping the policy, enacting the policy, implementing the policy and evaluating the policy. In this study, a research was conducted on the Social Solidarity and Assistance Foundation in Çal district of Denizli and the findings obtained were

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Pamukkale Journal of Eurasian Socioeconomic Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 97
Atıf : 301
2023 Impact/Etki : 0.158
Pamukkale Journal of Eurasian Socioeconomic Studies