Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Radiation therapy for bladder cancer
2012
Dergi:  
Bulletin of Urooncology
Yazar:  
Özet:

The standart of care for muscle-invasive transitional-cell carcinoma of the bladder is radical cystectomy (RC) with bilateral pelvic lymph node dissection, even though RC can be associated with significant morbidity. Organ conservation by combined-modality therapy which commonplace in contemporary oncology, with succes in cancer of breast, anus, larynx, l,imb, esophagus and prostate come into question for bladeer cancers as well. Modern bladder-sparing strategies combine maximal transuretheral resection of bladder tumor (TUR-B) followed by an induction course of concurrent radiation therapy and sensitizing chemotherapy. Aproximately ¾ of surviving patients maintain their bladder using combined-modality therapy with long term survival rates comparable to those of RS. Organ-sparing combined-modality therapies can be recommended for selected bladder cancer patients as a safe and proven alternative.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bulletin of Urooncology

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 112
Atıf : 2
2023 Impact/Etki : 0.012
Bulletin of Urooncology