Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 4
Bimetallic Pd-Cu-composites of polyaniline in electrocatalytic hydrogenation of phenylacetylene
2017
Dergi:  
Chemical Bulletin of Kazakh National University
Yazar:  
DOI:  
10.15328/cb773
Özet:

Bimetallic Pd-Cu-composites of polyaniline prepared by introducing metals (II) chlorides in the process of oxida-tive polymerization of aniline with and without chemical reduction by sodium borohydride are applied to copper cath-ode activation in electrohydrogenation of phenylacetylene in basic aqueous ethanolic solutions of catholyte. Electro-catalytic activity of composites that they exhibited in the process is due to formation of metal particles (and their al-loys) by electrochemical reduction of metal cations in the polymer matrix. The main hydrogenation products are ethyl benzene and 1,4-diphenylbutane, the yields of which influence metal content in the studied composites.

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Yazar:  
DOI:  
10.15328/cb773
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Chemical Bulletin of Kazakh National University

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 668
Atıf : 8
Chemical Bulletin of Kazakh National University