Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 3
Immunohistochemical Determination of the Matrix Metalloproteinase-2 and -7 Expression in Transmissible Venereal Tumor in Dogs
2018
Dergi:  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Transmissible venereal tumor (TVT) is a sexually transmitted, naturally occurring tumor of the canine family and often occurs in tropical and subtropical countries. The matrix metalloproteinases (MMPs) are endogenous proteases accountable for the degradation of extracellular matrix (ECM) components, such as collagen and other proteins including the basement membrane. MMPs play a vital role in the tumor metastasis and angiogenesis. Both MMP-2 and -7 strongly associated with the invasion and metastasis of different cancer types. This study aims to investigate the MMP-2 and -7 expression in naturally occurring TVT in 20 dogs using immunohistochemical methods. Immunohistochemically, we observed increased MMP-2 and -7 expressions in tumor cells. In addition, a positive correlation was determined between the tumor size and immunoexpressions of the markers indicating that both MMP-2 and -7 participate in the TVT pathogenesis.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 200
Atıf : 380
2023 Impact/Etki : 0.068
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi