Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 6
İş İlanlarının Müfredata Yansıtılmasına Yönelik Dinamik Bir Model Önerisi
2016
Dergi:  
Yükseköğretim Dergisi
Yazar:  
Özet:

Providing and maintaining the education quality of university is possible if they can meet the expectations of the industry which is their application areas. We can talk about the quality of vocational training if the sectors' needs and objectives are reflected in curriculum planning and updates. To determine the expectation of the areas where they will practice their profession is important for increasing the success of students when they start their careers. One way to determine this is to analyze the job advertisements. Determining the most sensible quality and property requirements for the candidates for the practice of the profession and reflecting them in the curriculum will provide benefit for training and industry. In this study, "Dynamic Curriculum Model based on Jobs Advertisement" has been developed. Eighty job advertisements accessed in January 2016 on kariyer.net were analyzed to determine knowledge and skills that required by sector for graduated students from human resources management associate degree program by this model. Desired characteristics were identified in job advertisements and the qualifications that the field needs most were listed according to the order of frequency. It is expected that the findings will contribute to the people who perform the studies of updating the curriculum of educational institutions and investigate the field of human resources management.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Yükseköğretim Dergisi

Dergi Türü :   other

Yükseköğretim Dergisi