Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
The Orientation as a pedagogical proposal in the Physical Education classes: an experience report
2022
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract This text refers to an experience report whose objective is to describe the use of the of a body practive, the Orientation, as a pedagogical proposal within Physical Education classes. The corporal practices of adventure are a kind of content developed a few years ago by Physical Education teachers, resulting in the recent inclusion of this content in the school curriculum. To fulfill this work, the methodology chosen uses a qualitative descriptive approach to analyze a sequence of six classes of fifth grade students from an elementary school. It was found that, additionally to the appropriation of such specific knowledge generated by the students’ practice, it was also possible to explore the Orientation and its various potentials in the physical education classes at schools, configuring itself as a pedagogical tool that can and should be used by Physical Education teachers.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência