Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Security and Privacy Aspects of Medical Records Based on 5-M Management Elements at Siti Hawa Hospital in Padang
2020
Dergi:  
Asian Pacific Journal of Health Sciences
Yazar:  
Özet:

Security and privacy are very important factors in medical record (MR) file management. Therefore, the hospital is obliged to maintain patients MR file safely and to protect privacy of its contents. This study aims to find out the security aspects of MR files based on 5M management elements which have been implemented at Siti Hawa Hospital in Padang. The results from observations, questionnaires, and interviews that have been conducted, the security and confidentiality aspects of the files at RSIA Siti Hawa are good. The policy on file security has been implemented, only some supporting tools are incomplete and adequate in the MR room such as fire detectors, humidity measuring devices, and thermometers to keep room humidity stable and MR files can be maintained properly.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Asian Pacific Journal of Health Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.419
Atıf : 364
Asian Pacific Journal of Health Sciences