Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 22
THE RELATIONSHIP BETWEEN HAZELNUT PRICES AND FINANCIAL PERFORMANCE OF COMPANIES AND THE MODERATE EFFECT OF FOREIGN EXCHANGE RATE ON THIS RELATIONSHIP
2018
Dergi:  
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
Yazar:  
Özet:

Dünya fındık üretiminin büyük çoğunluğu Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölgesinde yapılmaktadır ve bölge ekonomisi için çok önemlidir. Geçmişte fındık taban fiyatlarının belirlenmesinde Fiskobirlik etkili olurken günümüzde fiyatlar rekolteye göre serbest piyasada belirlenmektedir Bu bağlamda fiyatlar her yıl farklıdır. Bu farklı fiyatların firmaların finansal performansını nasıl etkilediği tartışılmaktadır. Bu noktadan hareketle çalışmada fındık fiyatlarının Türkiye’de fındık alanında çalışan firmaların finansal performanslarına etkisi araştırılmaya çalışılmıştır. Çalışmada, İstanbul Sanayi Odası’na ISO kayıtlı en başarılı 1000 firma içinde fındık sektöründe yer alan şirketler analiz edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 997
Atıf : 9.248
2023 Impact/Etki : 0.354
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi