Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
 İndirme 1
Characterizations of dual curves and dual focal curves in dual Lorentzian space $ D^{3}_{1} $
2020
Dergi:  
Turkish Journal of Mathematics
Yazar:  
Özet:

In this paper, we have introduced dual Lorentzian connection, bracket and curvature tensor on dual Lorentzian space $ D_{1}^{3} .$ We have studied a dual curve in different situations in dual Lorentzian space $D^{3}_{1} $ and have found Bishop Darboux vector and some relations according to this vector field, Bishop frame and focal curve of the present dual curve. It has been shown that Bishop Darboux vector has a similar amount in three different cases of a dual curve and the first dual focal curvature of the aforementioned curve is constant function.

Anahtar Kelimeler:

null
2020
Yazar:  
0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Turkish Journal of Mathematics

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.274
Atıf : 712
2023 Impact/Etki : 0.039
Turkish Journal of Mathematics