User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 39
 Downloands 14
17. UİK Sunuş
2018
Journal:  
Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi
Author:  
Abstract:

Sunuş   Türkiye’de işletmecilik alanında uzun süredir başarıyla gerçekleştirilen ‘İşletmecilik Kongresi’ 17. Oturumunda uluslararası bir nitelik kazandırılarak gerçekleştirilmiştir. Bu vesile ile kongrenin 17. Oturumu ‘Uluslararası Katılımlı İşletmecilik Kongresi’ olarak tanımlanmıştır. Kongrenin bu niteliği kazanmasında katkıları olan herkese teşekkür ederiz. Umut ederiz ki bu kıymetli kongrenin ileriki oturumlarının da bu nitelikte gerçekleşmesidir. 17. Uluslararası İşletmecilik Kongresi’ne akademi, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve bireysel olarak yaklaşık 700 katılımcı ilgi göstermiştir.  Kongrede sunulmak üzere 400’den fazla çalışma tarafımıza ulaşmıştır. Bu çalışmalardan yaklaşık 250 tanesi kongrede sunulmuştur. Bu sunulan çalışmalardan 57 tanesi ise ‘Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi’ tarafından bu özel sayıda yayınlanmıştır. 26-28 Nisan 2018 tarihlerinde Çeşme’de düzenlenen, 17. Uluslararası Katılımlı İşletmecilik Kongresi’nin İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Kongrenin düzenlenmesi sırasında her zaman desteklerini hissettiğimiz Danışma Kurulu değerli üyelerine, bildiri tam metin ve özetlerini dikkatle ve özenle değerlendiren Bilim Kurulu üyelerine çok teşekkür ederiz. Kongre bildirilerini makale olarak yayınlamak üzere gönderen değerli akademisyenlere ve makaleleri değerlendiren değerli hakemlere çok teşekkür ederiz. Kongre özel sayısı editörleri Dr. Öğr. Üyesi Şuayyip Doğuş DEMİRCİ ve Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇELİK’e çok teşekkür ederiz. Kongre bildirilerinin makale olarak yayınlanması için kongre katılımcılarına yayın olanağı sunan, Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi’nin Editörü Sayın Prof. Dr. Kenan ÇELİK’e desteği için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.     Prof.Dr. Hayrettin USUL 17. Uluslararası Katılımlı İşletmecilik Kongresi Dönem Başkanı

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles
2018










Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi

Field :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Journal Type :   Uluslararası

Metrics
Article : 918
Cite : 5.282
2023 Impact : 0.446
Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi