Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 28
 İndirme 9
MOSKOVA BÜYÜKELÇİLİĞİ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ HABER-YORUM KOLEKSİYONUNA GÖRE KARADENİZ YÜZEYİNDEN VE DİBİNDEN PETROL VE GAZ NAKLİ, 2000-2010
2019
Dergi:  
Asya Araştırmaları Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

Makalenin amacı Rusya Federasyonu yönetiminin Karadeniz’den petrol ve gaz nakline ilişkin bakış ve uygulamalarını 2000-2010 yılları için belirlemektir. SSCB yöneticileri Karadeniz ve kıyı ülkeleri haritasına genelde savunma ve saldırı planları açısından bakmışlardı ya da bakmak zorunda kalmışlardı. Yeltsin dönemi RF yöneticileri Karadeniz ve kıyı ülkeleri haritasına barış ve refahı planlamak için bakarken Türkiye yöneticilerine şüpheleri süregitmişti. Putin (Medvedev) yönetiminde Karadeniz ve çevre ülkelerinde RF’nun iktisadi ve askeri etkisi artmış ve Putin yönetimi Karadeniz haritasına önemli ihraç kalemleri petrol ve gaz nakli için bakmıştır. Bu hipotezi aydınlatan, doğrulayan ya da yanlışlayan emareler, karineler, kanıtlar basın müşavirliği koleksiyonu kayıtlarında aranmıştır. Araştırmada odaklanan döneme ait gizli resmi belgeler meri mevzuata göre en erken 2030-2040 yılları arasında açılacaktır. Bu şartlar altında hipotezin sınanmasında basın müşavirliğinin koleksiyonu çok önemlidir.

Anahtar Kelimeler:

Moscow Embassy Basin Customer Service News-Commentary Collection of oil and gas from the surface of the sea and from the surface of the sea, 2000-2010
2019
Yazar:  
Özet:

The objective of the article is to determine the views and practices of the Russian Federation administration on oil and gas transfers from the Black Sea for the years 2000-2010. The Soviet leaders were usually looking at the map of the Black Sea and coastal countries in terms of defense and attack plans or had to look at it. During Yeltsin period, the RF leaders continued doubts to the Turkish leaders while looking to plan peace and prosperity on the map of the Black Sea and coastal countries. Putin (Medvedev) has increased the economic and military influence of the Russian Federation in the Black Sea and its surrounding countries, and the Putin administration has looked at the Black Sea map of significant export pen for oil and gas transport. This hypothesis illuminating, confirming or misleading orders, currents, evidence is sought in the records of the press consultancy collection. The secret official documents of the period focused on the research will be opened in the early 2030-2040 years, according to the law. Under these conditions, the collection of press consultancy in the hypothesis testing is very important.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Asya Araştırmaları Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri; İlahiyat; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 138
Atıf : 226
2023 Impact/Etki : 0.132
Asya Araştırmaları Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi