Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
Exterior modüller üzerinde ters türevler hakkında bir not
2022
Dergi:  
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Modüller Değişmeli Cebir’de üzerinde çokça çalışılan bir konudur. Bu modüllerin en bilinen türleri Exterior Modüller ve Simetrik Modüllerdir. Bu çalışmada, karakteristiği sıfır olan herhangi bir R halkası üzerindeki sonlu üretilmiş Exterior modüllerin ters türevleri ve bu modüllerin bazı özellikleri incelenecektir. Ayrıca, aynı R halkası üzerindeki Exterior modülün kararlı alt modülleri incelenmiştir. Bu kararlı alt modül yapılarının ters türevleri hakkında elde edilen bazı sonuçlar verilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Yazar:  
A Note About Anti-derivations On The Exterior Modules
2022
Yazar:  
Özet:

Modules are a subject that has been worked on in Commutative Algebra. The most known types of these modules are the Exterior Modules and Symmetricl modules. This study will examine the inverse derivatives of finite produced Exterior modules on any R-ring with zero characteristics and some of the features of these modules. In addition, the stable sub-modules of the Exterior module on the same R-ring have been examined. Some results are given on the inverse derivatives of these stable submodule structures.

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mimarlık, Planlama ve Tasarım; Mühendislik; Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 674
Atıf : 1.261
2023 Impact/Etki : 0.167
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi