Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 4
 Görüntüleme 3
Extending the Postharvest Quality of Peach Fruits by Salicylic Acid and MAP Treatments
2019
Dergi:  
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yazar:  
Özet:

Postharvest salicylic acid (SA) treatments can decrease the fungal decay of horticultural crops by affecting the ethylene biosynthesis and inducing the systemic resistance during cold storage. In the present study, effects of SA and modified atmosphere packages (MAP) on the postharvest quality maintenance of fruits of peach cv ‘J. H. Hale’ were investigated. After harvest at commercial maturity, half lot of each of the fruits was subjected to 1 mM SA for 5 min and was packed with or without MAP. The remaining lot was not subjected to SA but was also stored with or without MAP. All the fruits were stored at 1°C and 90% relative humidity for 60 d. Weight loss, color of flesh and skin, firmness, total soluble solid, titratable acidity, total phenolic and total antioxidant analyses were performed with 15 d intervals to compare the effectiveness of treatments. SA treatment had positive influences on the postharvest quality maintenance of the fruits. In particular, the combined use of SA and MAP was more effective than their individual use in maintaining the firmness of the fruits, delaying the biochemical changes in the flesh and alterations in the skin color.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences