Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Health Tourism in Mediterranean Region: North Cyprus, Turkey and Israel
2024
Dergi:  
International Journal of Health Management and Tourism
Yazar:  
Özet:

Health tourism is one of the fastest growing sectors in both health and tourism. Mediterranean region could be named as the heart of health tourism as it is the center of three continents and the cradle of cultural heritage, with an additional advantage of mild weather. Turkey, Israel and North Cyprus are three countries in the region with a potential to significantly improve their success in health tourism sector. The aim of this study is to investigate the current situation, strengths and weaknesses of these three countries; and, to provide possible strategies for North Cyprus to enter the global market.

Anahtar Kelimeler:

0
2024
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






International Journal of Health Management and Tourism

Alan :   Sağlık Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 154
Atıf : 100
International Journal of Health Management and Tourism