Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
INTERNATIONALIZATION PROCESS OF FIRMS FROM DEVELOPING COUNTRY: AN EMPIRICAL EVIDENCE OF UAE FAMILY BUSINESS FIRMS
2018
Dergi:  
International E-Journal of Advances in Social Sciences
Yazar:  
Özet:

There are many reasons behind the internationalization expansion of family businesses.  This study provides an understanding of the international expansion strategy of family businesses in the United Arab Emirates (UAE) in comparison to other countries. The purpose of this paper is to investigate the internationalization strategy for family businesses, key driving factors and the major barriers that could restrict United Arab Emirates family businesses progress. Based on the objective of the study, this paper encompasses both qualitative and quantitative research. The sample of this study includes 20 managers of top 10 family businesses in UAE. The findings indicate that most of the participants (80%) are interested in the internationalization process to expand their operations. To remain competitive, UAE policymakers should consider entrepreneurship education and business initiative to stimulate entrepreneurship activities both at the local and national levels.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International E-Journal of Advances in Social Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

International E-Journal of Advances in Social Sciences